Logo voor nieuw bedrijf

Logo voor nieuw bedrijf

#58615
Guaranteed
First price
€149
Status
Finished

Contest description

First price
€149

Company name: Care2Connect

Slogan: Experts in ware verbinding

Target audience:

Commerciële organisaties met ambitieuze (groei)doelstellingen. Ze realiseren zich dat het in ‘beweging’ brengen van de organisatie essentieel is om deze doelstellingen te bereiken. Ze hebben hier al stappen in gezet maar beseffen dat het noodzakelijk is om ‘experts in ware verbinding’ in te schakelen voor een objectieve en onafhankelijke visie en ze te helpen de volgende stap te maken. Van inzicht naar actie! Voor deze organisaties gaan we verschillende programma's ontwikkelen met als resultaat een verhoogde engagement, loyaliteit, meer (werk)geluk en succes. Wat uiteindelijk resulteert in het behalen van de beoogde groei!

Skills: Logo designlogo ontwerpenlogo ontwerpLogoLogo ontwerplogo designsLogo ontwerperlogo designerLogodesignDesain logobedrijfslogoLogodesigner

Additional information

We heten allebei Coomans. We willen iets met die C’s en Care2Connect. De 2 staat voor dat we met z’n tweeën zijn. We hebben al bedacht dat je daar een pijl van kunt maken, begint linksboven, wordt dan een ‘2’ en loop zo naar rechtsonder weer verder. Het gaan om verbinding, de ware verbinding tussen mensen zien te maken. Het infinity-symbool past hier goed bij. Ook omdat je er 2 C’s in kunt zien. En in onze visie het ook nooit klaar is. Dus de symboliek en de vorm van dit symbool passen goed. En we willen het niet te soft en te vrouwelijk hebben qua uitstraling. Juist in balans. Rond en strak. Onze unieke impact zit ook juist in het feit dat we 2 krachtige vrouwen zijn die onomkeerbare groei binnen mensen en organisaties realiseren. De perfecte combinatie van ‘vrouwelijke’ verbinding en ‘mannelijke’ daadkracht. Voorkeur kleuren: oker/ goudgeel + grijs met een vleugje petrol.

Style examples

The selected style(s) are ment to give an impression of the style the contest owner likes.

Color examples

The selected style(s) are ment to give an impression of the style the contest owner likes.

Selected service(s)

Logo design - The designer will deliver:

- Logo in vector format (.ai, .eps)
- Logo in PNG (with transparancy, if needed)
- Logo in JPG
- Fonts used in this design (If needed)

Designer filter

Supported languages

There are no language restriction